WIFI

WiFi zakelijk voor grote en kleine bedrijven

In een zakelijke omgeving is een perfecte WiFi verbinding onmisbaar.  De meeste kantoren of andere bedrijfsomgevingen zijn tegenwoordig voorzien van een draadloos netwerk waar zowel medewerkers als bezoekers met hun laptop, tablet of mobiele telefoon gebruik van kunnen maken.  M&P Connections realiseert een uitstekende internetverbinding (draadloos of bekabeld) en is daarnaast uw partner voor de aanleg, het onderhoud of advies met betrekking tot uw zakelijke internetdiensten.

Zakelijk Managed WiFi

Wat is Zakelijk managed WiFi ?

M&P Connections realiseert WiFi-netwerken die voorbereid zijn op toekomstige mogelijkheden, met een uistekende performance en tegen een scherpe prijs. Wij bieden daarom het product met de beste prijs-prestatieverhouding op dit gebied: UniFi Wifi

Wij installeren UniFi producten bij al onze klanten. In allerlei ruimtes, scholen, fabriekshalen, kantoren en in winkels. Dit zijn voornamelijk Access Points (extra antennes voor een groter bereik), Wifi Secure Gateways voor een goede beveiliging, maar ook switch en routers die wij op afstand via de cloud monitoren en beheren.

Scheiden van bedrijfsnetwerk en gastennetwerk

Met de Unifi producten is het mogelijk om meerdere WiFi-netwerken te configureren.

Zo heeft een WiFi-netwerk voor uw medewekers en een volledig apart netwerk voor uw gasten of klanten. Goed gescheiden en daarmee goed beveiligd. Met de Unifi producten is het mogelijk om een gasten inlogpagina te maken met daarin uw eigen huisstijl. Ook is het mogelijk voor gasten om in te loggen middels hun Google of Facebook account. 

Losse accespoints en toch één WiFi netwerk

Het grote voordeel van de Unifi access points is dat we één WiFi bedrijfsnetwerk en desgewenst een gescheiden WiFi gastennetwerk kunnen maken met één wachtwoord en gebruikersnaam voor alle ruimtes in uw bedrijf.  Zo hoeft u niet telkens van WiFi naam te te switchen op uw apparaat wanneer u buiten het bereik bent van de eerste access point.  U schakelt automatisch over op de volgende access point die zich verder in de andere ruimte bevind.

Alle voordelen op een rij:

  • Het complete beheer van uw WiFi netwerk wordt u uit handen genomen en onderhouden op afstand.

  • Met Zakelijk WiFi kunt u een scheiding tussen uw bedrijfs- en gastnetwerk realiseren.

  • Eigen WiFi netwerk voor gasten met inlogpagina met uw eigen logo en kleurstelling.

  • Met Zakelijk WiFi heeft u in elke ruimte perfecte WiFi.

  • Eenvoudig uitbreidbaar met extra Acces Points.

 

Meer weten?
Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw organisatie!